Achternaam AberashMeer weten over de achternaam Aberash is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberash in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberash leven.

De Aberash achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberash, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberash zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberash

Bekijk kaart van de achternaam Aberash

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberash ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberash draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberash die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberash vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberash zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberash onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberash in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (185931)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 3. Canada Canada (1)
 4. Engeland Engeland (1)
 5. Griekenland Griekenland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberash hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberash in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberash de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberash een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aberash enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aberash veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aberash, zoals we kunnen zien.

 1. Abers
 2. Abras
 3. Abrach
 4. Abaragh
 5. Abarcas
 6. Abarkach
 7. Aberegg
 8. Aberg
 9. Abergel
 10. Aberkan
 11. Aberkane
 12. Aberson
 13. Abresch
 14. Abris
 15. Aveiras
 16. Averes
 17. Averos
 18. Avers
 19. Aversa
 20. Averso
 21. Abu ras
 22. Aberski
 23. Aborashed
 24. Abergo
 25. Averest
 26. Aaberg
 27. Abarca
 28. Abarchi
 29. Abarkan
 30. Abarkane
 31. Abarza
 32. Aberasturi
 33. Abercorn
 34. Abersold
 35. Abourich
 36. Abrajan
 37. Abrecht
 38. Abrego
 39. Abregos
 40. Abregu