Achternaam AbersonMeer weten over de achternaam Aberson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberson leven.

De Aberson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberson

Bekijk kaart van de achternaam Aberson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberson in de wereld

 1. Nederland Nederland (335)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (249)
 3. Israël Israël (17)
 4. Engeland Engeland (14)
 5. Canada Canada (9)
 6. Oekraïne Oekraïne (9)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 8. België België (2)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Zwitserland Zwitserland (1)
 12. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 13. Schotland Schotland (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Filipijnen Filipijnen (1)
 16. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aberson enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aberson stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberson.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aberson hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberson maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abercorn
 2. Aberkan
 3. Abers
 4. Abersold
 5. Apperson
 6. Averso
 7. Aberski
 8. Abergo
 9. Abarkan
 10. Aberegg
 11. Aberg
 12. Abergel
 13. Aberkane
 14. Abrook
 15. Aebersold
 16. Averos
 17. Avers
 18. Aversa
 19. Aversana
 20. Aversano
 21. Averko
 22. Aberash
 23. Aberchan
 24. Abarcan
 25. Aaberg
 26. Abarca
 27. Abarcas
 28. Abarchi
 29. Abarkane
 30. Abarza
 31. Abrajan
 32. Abras
 33. Abrego
 34. Abregos
 35. Abregu
 36. Abresch
 37. Abreus
 38. Abrica
 39. Abrigo
 40. Abris