Achternaam AbarguezMeer weten over de achternaam Abarguez is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarguez in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarguez leven.

De Abarguez achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarguez, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarguez zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarguez

Bekijk kaart van de achternaam Abarguez

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarguez ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarguez draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarguez die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarguez vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarguez zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarguez onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarguez in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (21)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarguez hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarguez in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarguez de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarguez een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarguez enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarguez. Dit komt doordat de achternaam Abarguez vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abarguez hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarguez maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abargues
 2. Abarquez
 3. Abarques
 4. Avargues
 5. Abarquero
 6. Abarzuza
 7. Abergel
 8. Abarzua
 9. Abarca
 10. Abarcas
 11. Abarchi
 12. Abarkach
 13. Abarkan
 14. Abarkane
 15. Abarza
 16. Abbruzzi
 17. Aberg
 18. Aborruza
 19. Abregu
 20. Abreus
 21. Abrouk
 22. Abruza
 23. Abruzzi
 24. Abruzzo
 25. Aburruza
 26. Aburuza
 27. Apraez
 28. Auberge
 29. Auberger
 30. Abarka
 31. Aaberge
 32. Abaragh
 33. Aborigen
 34. Abarzúa
 35. Abrous
 36. Avarese
 37. Abbruzzo
 38. Abergo
 39. Afargi
 40. Abarqi