Achternaam AbarzúaMeer weten over de achternaam Abarzúa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarzúa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarzúa leven.

De Abarzúa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarzúa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarzúa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarzúa

Bekijk kaart van de achternaam Abarzúa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarzúa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarzúa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarzúa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarzúa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarzúa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarzúa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarzúa in de wereld

 1. Chili Chili (27)
 2. Argentinië Argentinië (3)
 3. Brazilië Brazilië (2)
 4. Duitsland Duitsland (2)
 5. Canada Canada (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Peru Peru (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarzúa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarzúa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarzúa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarzúa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarzúa enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarzúa. Dit komt doordat de achternaam Abarzúa vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarzúa stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarzúa.

 1. Abarza
 2. Abarzuza
 3. Abarzua
 4. Abarca
 5. Abarka
 6. Abarcas
 7. Abarchi
 8. Abargues
 9. Abarguez
 10. Abarkach
 11. Abarkan
 12. Abarkane
 13. Abarques
 14. Abarquez
 15. Aborruza
 16. Abrica
 17. Abruza
 18. Aburruza
 19. Aburuza
 20. Avarca
 21. Abarizketa
 22. Aparicia
 23. Abaragh
 24. Aparcana
 25. Aparasca
 26. Abiriga
 27. Abarqi
 28. Abarcan
 29. Abarquero
 30. Abbruzzi
 31. Abercorn
 32. Aberegg
 33. Aberg
 34. Abergel
 35. Aberkan
 36. Aberkane
 37. Abers
 38. Abersold
 39. Aberson
 40. Abrajan