Achternaam AbarzuaMeer weten over de achternaam Abarzua is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarzua in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarzua leven.

De Abarzua achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarzua, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarzua zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarzua

Bekijk kaart van de achternaam Abarzua

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarzua ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarzua draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarzua die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarzua vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarzua zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarzua onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarzua in de wereld

 1. Chili Chili (5239)
 2. Argentinië Argentinië (875)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (68)
 4. Canada Canada (19)
 5. Brazilië Brazilië (16)
 6. Spanje Spanje (11)
 7. Duitsland Duitsland (8)
 8. Peru Peru (7)
 9. Australië Australië (5)
 10. Ecuador Ecuador (3)
 11. Zweden Zweden (3)
 12. Engeland Engeland (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Italië Italië (1)
 18. Mexico Mexico (1)
 19. Noorwegen Noorwegen (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 21. Paraguay Paraguay (1)
 22. Uruguay Uruguay (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarzua hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarzua in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarzua de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarzua een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarzua enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarzua. Dit komt doordat de achternaam Abarzua vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarzua stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarzua.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarzua veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarzua, zoals we kunnen zien.

 1. Abarza
 2. Abarzuza
 3. Abarca
 4. Abarka
 5. Abarzúa
 6. Abarcas
 7. Abarchi
 8. Abargues
 9. Abarguez
 10. Abarkan
 11. Abarques
 12. Abarquez
 13. Aborruza
 14. Abreus
 15. Abrica
 16. Abrouk
 17. Abruza
 18. Aburruza
 19. Aburuza
 20. Avarca
 21. Abaragh
 22. Abrous
 23. Abiriga
 24. Abarqi
 25. Abarcan
 26. Abarkach
 27. Abarkane
 28. Abarquero
 29. Abbruzzi
 30. Aberegg
 31. Aberg
 32. Abergel
 33. Aberkan
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abrajan
 37. Abras
 38. Abrego
 39. Abregu
 40. Abrigo