Achternaam AbarqiMeer weten over de achternaam Abarqi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarqi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarqi leven.

De Abarqi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarqi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarqi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarqi

Bekijk kaart van de achternaam Abarqi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarqi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarqi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarqi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarqi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarqi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarqi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarqi in de wereld

 1. Iran Iran (3021)
 2. België België (1)
 3. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarqi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarqi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarqi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarqi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarqi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarqi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abarqi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abarqi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abarqi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abarca
 2. Abarchi
 3. Abarza
 4. Abarka
 5. Afargi
 6. Abarcas
 7. Abarkan
 8. Abarques
 9. Abarquez
 10. Aberg
 11. Abers
 12. Abras
 13. Abris
 14. Aparici
 15. Aparisi
 16. Avarca
 17. Abarzua
 18. Abaragh
 19. Aparis
 20. Aparco
 21. Abric
 22. Aberski
 23. Abbarchi
 24. Abergo
 25. Abrazzi
 26. Abarcan
 27. Apark
 28. Aaberg
 29. Abargues
 30. Abarguez
 31. Abarkach
 32. Abarkane
 33. Abarquero
 34. Abarzuza
 35. Abbruzzi
 36. Aberegg
 37. Abergel
 38. Aberkan
 39. Aberson
 40. Abrajan