Achternaam AbarzaMeer weten over de achternaam Abarza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarza leven.

De Abarza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarza

Bekijk kaart van de achternaam Abarza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarza in de wereld

 1. Chili Chili (1465)
 2. Argentinië Argentinië (726)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (32)
 4. Niger Niger (25)
 5. Brazilië Brazilië (16)
 6. Duitsland Duitsland (2)
 7. Ecuador Ecuador (2)
 8. Spanje Spanje (2)
 9. Zweden Zweden (2)
 10. Marokko Marokko (1)
 11. Peru Peru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarza stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarza.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarza veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarza, zoals we kunnen zien.

 1. Abarca
 2. Abarka
 3. Abarzua
 4. Abarcas
 5. Abarkan
 6. Abarzuza
 7. Abruza
 8. Aburuza
 9. Avarca
 10. Abarzúa
 11. Abarqi
 12. Abarcan
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkane
 16. Aberg
 17. Aberkan
 18. Abers
 19. Aborruza
 20. Abras
 21. Abrica
 22. Abris
 23. Aburruza
 24. Apreza
 25. Aversa
 26. Abaragh
 27. Aparis
 28. Aparco
 29. Abric
 30. Abiriga
 31. Abergo
 32. Abrazzi
 33. Afargi
 34. Apark
 35. Aaberg
 36. Abargues
 37. Abarguez
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abbruzzi