Achternaam AbbruzzeseMeer weten over de achternaam Abbruzzese is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbruzzese in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbruzzese leven.

De Abbruzzese achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbruzzese, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbruzzese zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbruzzese

Bekijk kaart van de achternaam Abbruzzese

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbruzzese ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbruzzese draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbruzzese die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbruzzese vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbruzzese zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbruzzese onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbruzzese in de wereld

 1. Italië Italië (3545)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (1186)
 3. Argentinië Argentinië (404)
 4. Canada Canada (201)
 5. Frankrijk Frankrijk (185)
 6. Duitsland Duitsland (55)
 7. Australië Australië (41)
 8. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (31)
 9. Brazilië Brazilië (29)
 10. Zwitserland Zwitserland (26)
 11. Wales Wales (26)
 12. Chili Chili (23)
 13. Venezuela Venezuela (22)
 14. Luxemburg Luxemburg (21)
 15. Engeland Engeland (16)
 16. Spanje Spanje (8)
 17. België België (6)
 18. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 19. China China (1)
 20. Denemarken Denemarken (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Schotland Schotland (1)
 23. Mexico Mexico (1)
 24. Nederland Nederland (1)
 25. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbruzzese hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbruzzese in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbruzzese de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbruzzese een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbruzzese enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbruzzese. Dit komt doordat de achternaam Abbruzzese vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbruzzese hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbruzzese maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abruzzese
 2. Apruzzese
 3. Abbruzzi
 4. Abbruzzo
 5. Abruzzi
 6. Abruzzino
 7. Abruzzo
 8. Abargues
 9. Abarques
 10. Abbruscato
 11. Abruza
 12. Aburuza
 13. Apruzzo
 14. Abarizketa
 15. Abruzky
 16. Avarese
 17. Abrazzi
 18. Abarcas
 19. Abarguez
 20. Abarkane
 21. Abarquero
 22. Abarquez
 23. Abarza
 24. Abarzuza
 25. Aberegg
 26. Abergel
 27. Aberkane
 28. Abers
 29. Aborruza
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abresch
 35. Abreus
 36. Abris
 37. Abrisketa
 38. Abruscato
 39. Aburquerque
 40. Aburruza