Achternaam AbbruzzoMeer weten over de achternaam Abbruzzo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbruzzo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbruzzo leven.

De Abbruzzo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbruzzo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbruzzo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbruzzo

Bekijk kaart van de achternaam Abbruzzo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbruzzo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbruzzo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbruzzo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbruzzo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbruzzo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbruzzo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbruzzo in de wereld

 1. Italië Italië (399)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (45)
 3. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (31)
 4. Canada Canada (16)
 5. Argentinië Argentinië (7)
 6. Australië Australië (4)
 7. Engeland Engeland (3)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbruzzo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbruzzo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbruzzo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbruzzo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbruzzo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbruzzo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbruzzo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbruzzo, zoals we kunnen zien.

 1. Abbruzzi
 2. Abruzzo
 3. Abruzzi
 4. Apruzzo
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Abruzky
 10. Abrazzi
 11. Abarguez
 12. Abarquero
 13. Abarquez
 14. Abarza
 15. Abarzuza
 16. Abbruscato
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abrigo
 20. Abruzzese
 21. Aburruza
 22. Aparizio
 23. Abarzua
 24. Aborrezco
 25. Abergo
 26. Abriojo
 27. Abrusci
 28. Abarca
 29. Abarcas
 30. Abarchi
 31. Abargues
 32. Abarkach
 33. Abarkan
 34. Abarkane
 35. Abarques
 36. Abercorn
 37. Aberegg
 38. Aberg
 39. Abergel
 40. Aberkan