Achternaam AbersoldMeer weten over de achternaam Abersold is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abersold in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abersold leven.

De Abersold achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abersold, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abersold zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abersold

Bekijk kaart van de achternaam Abersold

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abersold ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abersold draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abersold die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abersold vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abersold zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abersold onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abersold in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (175)
 2. Zwitserland Zwitserland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abersold hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abersold in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abersold de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abersold een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abersold. Dit komt doordat de achternaam Abersold vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abersold stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abersold.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abersold veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abersold, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abersold, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abersold, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abersold met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aebersold
 2. Aberson
 3. Abercorn
 4. Abergel
 5. Abers
 6. Averso
 7. Aberski
 8. Abergo
 9. Aberegg
 10. Aberg
 11. Aberkan
 12. Aberkane
 13. Abrook
 14. Abrouk
 15. Apperson
 16. Averos
 17. Avers
 18. Aversa
 19. Aversana
 20. Aversano
 21. Averko
 22. Aberash
 23. Aberchan
 24. Abrous
 25. Aborashed
 26. Averous
 27. Abriojo
 28. Averkova
 29. Aaberg
 30. Abarca
 31. Abarcas
 32. Abarchi
 33. Abargues
 34. Abarguez
 35. Abarkach
 36. Abarkan
 37. Abarkane
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abarza