Achternaam AbarquezMeer weten over de achternaam Abarquez is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarquez in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarquez leven.

De Abarquez achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarquez, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarquez zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarquez

Bekijk kaart van de achternaam Abarquez

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarquez ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarquez draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarquez die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarquez vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarquez zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarquez onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarquez in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (14328)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (243)
 3. Canada Canada (37)
 4. Qatar Qatar (32)
 5. Singapore Singapore (26)
 6. Australië Australië (18)
 7. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (9)
 8. Nederland Nederland (6)
 9. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (5)
 10. Bahrein Bahrein (4)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 12. Argentinië Argentinië (2)
 13. Chili Chili (2)
 14. Engeland Engeland (2)
 15. Italië Italië (2)
 16. Noorwegen Noorwegen (2)
 17. Zwitserland Zwitserland (1)
 18. China China (1)
 19. Denemarken Denemarken (1)
 20. Griekenland Griekenland (1)
 21. Guam Guam (1)
 22. Pakistan Pakistan (1)
 23. Rusland Rusland (1)
 24. Zweden Zweden (1)
 25. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarquez hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarquez in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarquez de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarquez een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarquez stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarquez.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarquez veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarquez, zoals we kunnen zien.

 1. Abarguez
 2. Abarques
 3. Abargues
 4. Abarquero
 5. Abarzuza
 6. Avargues
 7. Abarzua
 8. Abarqi
 9. Abarca
 10. Abarcas
 11. Abarchi
 12. Abarkach
 13. Abarkan
 14. Abarkane
 15. Abarza
 16. Abbruzzi
 17. Abergel
 18. Aborruza
 19. Abreus
 20. Abrouk
 21. Abruza
 22. Abruzzi
 23. Abruzzo
 24. Aburruza
 25. Aburuza
 26. Apraez
 27. Abarisqueta
 28. Abarizqueta
 29. Abarka
 30. Afrique
 31. Abaragh
 32. Aborigen
 33. Abarzúa
 34. Abrous
 35. Avarese
 36. Abbruzzo
 37. Abarcan
 38. Abercorn
 39. Aberegg
 40. Aberg