Achternaam AbaraghMeer weten over de achternaam Abaragh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaragh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaragh leven.

De Abaragh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaragh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaragh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaragh

Bekijk kaart van de achternaam Abaragh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaragh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaragh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaragh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaragh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaragh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaragh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaragh in de wereld

 1. Marokko Marokko (1704)
 2. Mauritanië Mauritanië (16)
 3. België België (9)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Niger Niger (1)
 7. Thailand Thailand (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaragh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaragh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaragh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaragh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaragh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaragh.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaragh hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaragh maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abarkach
 2. Abrach
 3. Aberash
 4. Abarca
 5. Abarcas
 6. Abarchi
 7. Abarkan
 8. Abarkane
 9. Abarza
 10. Aberegg
 11. Aberg
 12. Abras
 13. Abrego
 14. Abregu
 15. Abrigo
 16. Abarka
 17. Abarzua
 18. Ahabrach
 19. Abiriga
 20. Abergo
 21. Abourageh
 22. Afargi
 23. Abarqi
 24. Abarcan
 25. Aaberg
 26. Abargues
 27. Abarguez
 28. Abarques
 29. Abarquez
 30. Abarzuza
 31. Abergel
 32. Aberkan
 33. Aberkane
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abourich
 37. Abrajan
 38. Abrecht
 39. Abregos
 40. Abresch