Achternaam AberkaneMeer weten over de achternaam Aberkane is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberkane in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberkane leven.

De Aberkane achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberkane, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberkane zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberkane

Bekijk kaart van de achternaam Aberkane

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberkane ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberkane draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberkane die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberkane vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberkane zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberkane onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberkane in de wereld

 1. Algerije Algerije (15330)
 2. Marokko Marokko (885)
 3. Spanje Spanje (153)
 4. Frankrijk Frankrijk (141)
 5. België België (88)
 6. Canada Canada (22)
 7. Nederland Nederland (16)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 9. Engeland Engeland (11)
 10. Duitsland Duitsland (7)
 11. Finland Finland (4)
 12. Zweden Zweden (4)
 13. Zwitserland Zwitserland (2)
 14. Thailand Thailand (2)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 16. Kameroen Kameroen (1)
 17. Ecuador Ecuador (1)
 18. Egypte Egypte (1)
 19. Gabon Gabon (1)
 20. Schotland Schotland (1)
 21. Ierland Ierland (1)
 22. Monaco Monaco (1)
 23. Mauritanië Mauritanië (1)
 24. Noorwegen Noorwegen (1)
 25. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberkane hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberkane in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberkane de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberkane een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aberkane enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberkane. Dit komt doordat de achternaam Aberkane vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aberkane stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberkane.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aberkane hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberkane maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abarkane
 2. Aberkan
 3. Abarkan
 4. Abarkach
 5. Aberson
 6. Averkamp
 7. Aversana
 8. Aversano
 9. Abarka
 10. Aberash
 11. Aberchan
 12. Abarcan
 13. Abarca
 14. Abarcas
 15. Abarza
 16. Abercorn
 17. Aberegg
 18. Aberg
 19. Abergel
 20. Abers
 21. Abersold
 22. Abrajan
 23. Abras
 24. Afrikan
 25. Afrikaner
 26. Auberge
 27. Auvergne
 28. Aversa
 29. Abrach
 30. Aaberge
 31. Abaragh
 32. Aversente
 33. Aparcana
 34. Averko
 35. Averkiou
 36. Abriche
 37. Aberski
 38. Abergo
 39. Abrakian
 40. Averkova