Achternaam AberoMeer weten over de achternaam Abero is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abero in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abero leven.

De Abero achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abero, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abero zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abero

Bekijk kaart van de achternaam Abero

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abero ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abero draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abero die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abero vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abero zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abero onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abero in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1362)
 2. Oeganda Oeganda (259)
 3. Uruguay Uruguay (167)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (136)
 5. Argentinië Argentinië (69)
 6. Brazilië Brazilië (64)
 7. Ecuador Ecuador (39)
 8. Nigeria Nigeria (35)
 9. Spanje Spanje (20)
 10. Zimbabwe Zimbabwe (18)
 11. Pakistan Pakistan (10)
 12. Kameroen Kameroen (5)
 13. Engeland Engeland (4)
 14. Ghana Ghana (4)
 15. Togo Togo (4)
 16. Benin Benin (3)
 17. Canada Canada (2)
 18. Georgië Georgië (2)
 19. Chili Chili (1)
 20. Malawi Malawi (1)
 21. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 22. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abero hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abero in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abero de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abero een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abero stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abero.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abero hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abero maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abero veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abero, zoals we kunnen zien.

 1. Abeiro
 2. Aber
 3. Abera
 4. Abeyro
 5. Abro
 6. Avero
 7. Aberro
 8. Abaro
 9. Abar
 10. Abara
 11. Abare
 12. Abaroa
 13. Abarow
 14. Abarr
 15. Abear
 16. Aberra
 17. Abiera
 18. Abor
 19. Abrao
 20. Abreo
 21. Abri
 22. Abrio
 23. Abry
 24. Aparo
 25. Aper
 26. Auber
 27. Auberi
 28. Aubery
 29. Avaro
 30. Aveiro
 31. Aver
 32. Avera
 33. Avery
 34. Aveyro
 35. Avoro
 36. Abir
 37. Abaru
 38. Abur
 39. Abura
 40. Abira