Achternaam AbareMeer weten over de achternaam Abare is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abare in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abare leven.

De Abare achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abare, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abare zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abare

Bekijk kaart van de achternaam Abare

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abare ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abare draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abare die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abare vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abare zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abare onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abare in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (2850)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (885)
 3. Filipijnen Filipijnen (412)
 4. Iran Iran (275)
 5. Frankrijk Frankrijk (91)
 6. Kameroen Kameroen (83)
 7. India India (82)
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (49)
 9. Niger Niger (42)
 10. Ivoorkust Ivoorkust (12)
 11. Canada Canada (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Brazilië Brazilië (2)
 15. Engeland Engeland (2)
 16. Letland Letland (2)
 17. Mauritanië Mauritanië (2)
 18. Algerije Algerije (1)
 19. Italië Italië (1)
 20. Maleisië Maleisië (1)
 21. Noorwegen Noorwegen (1)
 22. Somalië Somalië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abare hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abare in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abare de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abare een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abare enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abare, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abare, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abare met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abarr
 4. Abaru
 5. Abaro
 6. Abire
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abaurre
 12. Abbar
 13. Abear
 14. Aber
 15. Abera
 16. Abero
 17. Abor
 18. Abreo
 19. Abreu
 20. Abrew
 21. Abrey
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abro
 25. Abry
 26. Affre
 27. Afre
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Aparo
 32. Avara
 33. Avaro
 34. Avary
 35. Aybar
 36. Apure
 37. Abir
 38. Aabar
 39. Aparu
 40. Afar