Achternaam AberraMeer weten over de achternaam Aberra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberra leven.

De Aberra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberra

Bekijk kaart van de achternaam Aberra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberra in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (106761)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (282)
 3. Canada Canada (19)
 4. Engeland Engeland (17)
 5. Zweden Zweden (14)
 6. Noorwegen Noorwegen (7)
 7. Finland Finland (4)
 8. Kenia Kenia (4)
 9. Australië Australië (3)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Duitsland Duitsland (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (2)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. België België (1)
 15. Zwitserland Zwitserland (1)
 16. China China (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Eritrea Eritrea (1)
 19. Italië Italië (1)
 20. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 21. Nederland Nederland (1)
 22. Filipijnen Filipijnen (1)
 23. Rusland Rusland (1)
 24. Rwanda Rwanda (1)
 25. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aberra enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aberra stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberra.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aberra hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aberra maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abera
 2. Aberro
 3. Abara
 4. Abaria
 5. Abaroa
 6. Abarr
 7. Abear
 8. Abeiro
 9. Aber
 10. Abero
 11. Abeyro
 12. Abiera
 13. Aboura
 14. Auberry
 15. Avera
 16. Abarria
 17. Aveira
 18. Abura
 19. Abira
 20. Abiria
 21. Apera
 22. Abbura
 23. Abora
 24. Abair
 25. Abar
 26. Abare
 27. Abarow
 28. Abarrio
 29. Abarrow
 30. Abaurre
 31. Abaurrea
 32. Abbar
 33. Abor
 34. Abouri
 35. Abraha
 36. Abrao
 37. Abreo
 38. Abreu
 39. Abrew
 40. Abrey