Achternaam AbarriaMeer weten over de achternaam Abarria is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarria in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarria leven.

De Abarria achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarria, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarria zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarria

Bekijk kaart van de achternaam Abarria

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarria ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarria draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarria die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarria vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarria zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarria onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarria in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarria hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarria in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarria de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarria een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarria enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarria stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarria.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarria veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarria, zoals we kunnen zien.

 1. Abaria
 2. Abarrio
 3. Abara
 4. Abaroa
 5. Abarr
 6. Abarrow
 7. Abaurrea
 8. Aberra
 9. Avaria
 10. Abahri
 11. Abiria
 12. Abair
 13. Abar
 14. Abare
 15. Abarow
 16. Abaurre
 17. Abera
 18. Abiera
 19. Aboura
 20. Abouri
 21. Abraha
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abrio
 25. Ahbari
 26. Apara
 27. Avara
 28. Avario
 29. Aberro
 30. Aburawa
 31. Abaru
 32. Abura
 33. Abira
 34. Abu arra
 35. Abbari
 36. Abbura
 37. Abora
 38. Abaro
 39. Abieri
 40. Apari