Achternaam AbieriMeer weten over de achternaam Abieri is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abieri in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abieri leven.

De Abieri achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abieri, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abieri zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abieri

Bekijk kaart van de achternaam Abieri

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abieri ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abieri draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abieri die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abieri vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abieri zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abieri onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abieri in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (48)
 2. Brazilië Brazilië (18)
 3. Algerije Algerije (4)
 4. Italië Italië (3)
 5. België België (1)
 6. Spanje Spanje (1)
 7. Gabon Gabon (1)
 8. Ghana Ghana (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abieri hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abieri in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abieri de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abieri een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abieri stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abieri.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abieri hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abieri maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abieri veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abieri, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abieri, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abieri, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abieri met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abiera
 2. Aber
 3. Abera
 4. Abero
 5. Abouri
 6. Abri
 7. Aibiri
 8. Auberi
 9. Abir
 10. Abahri
 11. Abira
 12. Abiria
 13. Abbari
 14. Afiri
 15. Abire
 16. Aubier
 17. Aviero
 18. Abair
 19. Abar
 20. Abara
 21. Abare
 22. Abaria
 23. Abarr
 24. Abarrio
 25. Abbar
 26. Abear
 27. Abeiro
 28. Aberra
 29. Abeyro
 30. Abor
 31. Aboura
 32. Abreo
 33. Abreu
 34. Abrew
 35. Abrey
 36. Abrie
 37. Abrio
 38. Abro
 39. Abry
 40. Affier