Achternaam AbaurreaMeer weten over de achternaam Abaurrea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaurrea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaurrea leven.

De Abaurrea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaurrea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaurrea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaurrea

Bekijk kaart van de achternaam Abaurrea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaurrea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaurrea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaurrea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaurrea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaurrea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaurrea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaurrea in de wereld

 1. Spanje Spanje (359)
 2. Argentinië Argentinië (114)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 4. Brazilië Brazilië (12)
 5. België België (1)
 6. Cuba Cuba (1)
 7. Schotland Schotland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaurrea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaurrea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaurrea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaurrea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaurrea. Dit komt doordat de achternaam Abaurrea vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaurrea stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaurrea.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaurrea hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaurrea maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaurrea, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaurrea, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaurrea met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaurre
 2. Abarria
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abaroa
 7. Abarr
 8. Abarrio
 9. Abarrow
 10. Aberra
 11. Aboura
 12. Aburawa
 13. Abura
 14. Abbura
 15. Aburrow
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abarow
 19. Abera
 20. Abiera
 21. Abouri
 22. Abraha
 23. Abreo
 24. Abreu
 25. Abrew
 26. Abrey
 27. Abrie
 28. Afuera
 29. Apara
 30. Aprea
 31. Aubree
 32. Aubrey
 33. Avara
 34. Avaria
 35. Aberro
 36. Apure
 37. Afuirre
 38. Ayavire
 39. Abrieu
 40. Abahri