Achternaam AbariaMeer weten over de achternaam Abaria is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaria in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaria leven.

De Abaria achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaria, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaria zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaria

Bekijk kaart van de achternaam Abaria

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaria ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaria draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaria die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaria vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaria zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaria onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaria in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (40)
 2. Spanje Spanje (15)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 4. Indonesië Indonesië (8)
 5. Filipijnen Filipijnen (7)
 6. Chili Chili (4)
 7. Nigeria Nigeria (4)
 8. Peru Peru (3)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Niger Niger (1)
 11. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaria hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaria in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaria de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaria een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaria enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaria. Dit komt doordat de achternaam Abaria vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaria stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaria.

 1. Abara
 2. Abaroa
 3. Avaria
 4. Abarria
 5. Abiria
 6. Abair
 7. Abar
 8. Abare
 9. Abarow
 10. Abarr
 11. Abarrio
 12. Abera
 13. Aberra
 14. Abri
 15. Abrie
 16. Abrio
 17. Ahbari
 18. Apara
 19. Avara
 20. Avario
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abura
 24. Abira
 25. Abbari
 26. Abora
 27. Abaro
 28. Apari
 29. Afara
 30. Abarrow
 31. Abaurre
 32. Abaurrea
 33. Abbar
 34. Abear
 35. Aber
 36. Abero
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Aboura
 40. Abouri