Achternaam AbbariMeer weten over de achternaam Abbari is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbari in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbari leven.

De Abbari achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbari, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbari zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbari

Bekijk kaart van de achternaam Abbari

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbari ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbari draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbari die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbari vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbari zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbari onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbari in de wereld

 1. Marokko Marokko (784)
 2. Niger Niger (433)
 3. Nigeria Nigeria (80)
 4. India India (62)
 5. Iran Iran (59)
 6. Brazilië Brazilië (18)
 7. Indonesië Indonesië (17)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 9. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (6)
 10. Filipijnen Filipijnen (6)
 11. Taiwan Taiwan (3)
 12. Algerije Algerije (2)
 13. Spanje Spanje (2)
 14. Pakistan Pakistan (2)
 15. Rusland Rusland (2)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Nederland Nederland (1)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbari hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbari in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbari de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbari een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbari stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbari.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbari hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbari maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abbar
 2. Ahbari
 3. Abar
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abarr
 8. Abear
 9. Abouri
 10. Abri
 11. Aibar
 12. Aibiri
 13. Auberi
 14. Aybar
 15. Aabar
 16. Abahri
 17. Abaru
 18. Abbura
 19. Abaro
 20. Abieri
 21. Apari
 22. Aubri
 23. Abair
 24. Abaroa
 25. Abarow
 26. Abarrio
 27. Abeiro
 28. Aber
 29. Abera
 30. Abero
 31. Aberra
 32. Abeyro
 33. Abiera
 34. Abor
 35. Aboura
 36. Abraha
 37. Abrao
 38. Abrie
 39. Abrio
 40. Abro