Achternaam AbearMeer weten over de achternaam Abear is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abear in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abear leven.

De Abear achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abear, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abear zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abear

Bekijk kaart van de achternaam Abear

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abear ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abear draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abear die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abear vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abear zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abear onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abear in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1381)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (313)
 3. Canada Canada (16)
 4. Engeland Engeland (8)
 5. Australië Australië (6)
 6. Nederland Nederland (5)
 7. Egypte Egypte (4)
 8. Iran Iran (3)
 9. Japan Japan (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. China China (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 14. Frankrijk Frankrijk (1)
 15. India India (1)
 16. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 17. Pakistan Pakistan (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 20. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abear hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abear in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abear de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abear een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abear stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abear.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abear veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abear, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abear, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abear, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abear met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aber
 4. Abair
 5. Abara
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abeiro
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abeyro
 13. Abor
 14. Abrao
 15. Aibar
 16. Aivar
 17. Aper
 18. Auber
 19. Aver
 20. Aybar
 21. Ayvar
 22. Aberro
 23. Abir
 24. Aabar
 25. Afar
 26. Abaru
 27. Abur
 28. Aipar
 29. Abbari
 30. Abour
 31. Abreau
 32. Abaro
 33. Apar
 34. Ayber
 35. Abaria
 36. Abaroa
 37. Abarow
 38. Abiera
 39. Aboura
 40. Abouri