Achternaam AbburaMeer weten over de achternaam Abbura is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbura in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbura leven.

De Abbura achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbura, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbura zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbura

Bekijk kaart van de achternaam Abbura

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbura ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbura draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbura die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbura vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbura zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbura onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbura in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (49)
 2. Italië Italië (27)
 3. Filipijnen Filipijnen (18)
 4. Argentinië Argentinië (11)
 5. India India (8)
 6. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbura hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbura in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbura de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbura een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbura enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbura. Dit komt doordat de achternaam Abbura vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbura stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbura.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbura hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbura maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbura, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbura, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbura met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aboura
 2. Abura
 3. Abara
 4. Abbar
 5. Abera
 6. Aberra
 7. Abiera
 8. Abouri
 9. Abur
 10. Abira
 11. Abbari
 12. Abour
 13. Abora
 14. Abbour
 15. Aubury
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abare
 19. Abaria
 20. Abaroa
 21. Abarr
 22. Abaurre
 23. Abaurrea
 24. Abear
 25. Abeiro
 26. Aber
 27. Abero
 28. Abeyro
 29. Abor
 30. Abraha
 31. Abrao
 32. Abri
 33. Abro
 34. Abry
 35. Affuri
 36. Afra
 37. Afuera
 38. Ahbari
 39. Aibar
 40. Aibiri