Achternaam AbbourMeer weten over de achternaam Abbour is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbour in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbour leven.

De Abbour achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbour, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbour zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbour

Bekijk kaart van de achternaam Abbour

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbour ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbour draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbour die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbour vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbour zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbour onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbour in de wereld

 1. Marokko Marokko (613)
 2. Algerije Algerije (5)
 3. Tunesië Tunesië (5)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Iran Iran (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbour hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbour in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbour de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbour een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbour stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbour.

 1. Abour
 2. Abbar
 3. Abor
 4. Aboura
 5. Abouri
 6. Abur
 7. Abbura
 8. Abair
 9. Abar
 10. Abarr
 11. Abear
 12. Aber
 13. Abreu
 14. Abro
 15. Aibar
 16. Auber
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Abir
 20. Aabar
 21. Abaru
 22. Abura
 23. Abbari
 24. Abora
 25. Aubier
 26. Ayber
 27. Aubury
 28. Abara
 29. Abare
 30. Abaria
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abaurre
 34. Abeiro
 35. Abera
 36. Abero
 37. Aberra
 38. Abeyro
 39. Abiera
 40. Abraha