Achternaam AbireMeer weten over de achternaam Abire is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abire in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abire leven.

De Abire achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abire, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abire zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abire

Bekijk kaart van de achternaam Abire

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abire ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abire draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abire die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abire vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abire zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abire onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abire in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (364)
 2. Iran Iran (20)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (12)
 4. Kameroen Kameroen (9)
 5. Ethiopië Ethiopië (9)
 6. India India (6)
 7. Oeganda Oeganda (4)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 9. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 10. Algerije Algerije (1)
 11. Ghana Ghana (1)
 12. Indonesië Indonesië (1)
 13. Marokko Marokko (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abire hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abire in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abire de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abire een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abire enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abire. Dit komt doordat de achternaam Abire vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abire hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abire maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abire veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abire, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abire, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abire, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abire met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abare
 2. Abir
 3. Abira
 4. Abair
 5. Abar
 6. Abara
 7. Abarr
 8. Abeiro
 9. Aber
 10. Abera
 11. Abero
 12. Abiera
 13. Abor
 14. Abreo
 15. Abreu
 16. Abrew
 17. Abrey
 18. Abri
 19. Abrie
 20. Abro
 21. Abry
 22. Affre
 23. Afre
 24. Aibiri
 25. Avir
 26. Avira
 27. Apure
 28. Abaru
 29. Abur
 30. Abura
 31. Abiria
 32. Ayfre
 33. Afiri
 34. Abora
 35. Afir
 36. Abaro
 37. Abieri
 38. Abaria
 39. Abaroa
 40. Abarow