Achternaam AaabaMeer weten over de achternaam Aaaba is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaaba in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaaba leven.

De Aaaba achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaaba, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaaba zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaaba

Bekijk kaart van de achternaam Aaaba

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaaba ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaaba draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaaba die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaaba vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaaba zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaaba onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaaba in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (29)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaaba hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaaba in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaaba de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaaba een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Ayaba
 2. Aaba
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Aba
 6. Abaya
 7. Abba
 8. Auba
 9. Ayuba
 10. Aabe
 11. Aabb
 12. Ahba
 13. Aava
 14. Ahab
 15. Aiba
 16. Aabi
 17. Aoba
 18. Apawa
 19. Aabou
 20. Ab
 21. Abao
 22. Abawi
 23. Abay
 24. Abaye
 25. Abayo
 26. Abb
 27. Abbe
 28. Abbo
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abo
 36. Aboa
 37. Abu
 38. Aby
 39. Aebi
 40. Aeby