Achternaam AabbMeer weten over de achternaam Aabb is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aabb in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aabb leven.

De Aabb achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aabb, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aabb zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aabb

Bekijk kaart van de achternaam Aabb

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aabb ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aabb draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aabb die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aabb vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aabb zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aabb onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aabb in de wereld

 1. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aabb hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aabb in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aabb de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aabb een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aabb hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aabb maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aabb veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aabb, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aabb, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aabb, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aabb met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abb
 4. Aabe
 5. Aaba
 6. Aabi
 7. Aabou
 8. Ab
 9. Aba
 10. Abba
 11. Abbe
 12. Abbo
 13. Abby
 14. Abe
 15. Abi
 16. Abo
 17. Abu
 18. Aby
 19. Aebi
 20. Aeby
 21. Auba
 22. Aube
 23. Aubi
 24. Aubo
 25. Auby
 26. Ayub
 27. Ayaba
 28. Aiub
 29. Ayob
 30. Aaaba
 31. Ahba
 32. Aava
 33. Aav
 34. Aaf
 35. Ahab
 36. Aiba
 37. Aybi
 38. Aibu
 39. Aap
 40. Aoba