Achternaam AabeMeer weten over de achternaam Aabe is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aabe in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aabe leven.

De Aabe achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aabe, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aabe zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aabe

Bekijk kaart van de achternaam Aabe

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aabe ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aabe draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aabe die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aabe vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aabe zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aabe onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aabe in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (58)
 2. Mauritanië Mauritanië (51)
 3. Iran Iran (17)
 4. Indonesië Indonesië (12)
 5. Filipijnen Filipijnen (8)
 6. India India (4)
 7. Duitsland Duitsland (2)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Noorwegen Noorwegen (1)
 10. Oeganda Oeganda (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aabe hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aabe in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aabe de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aabe een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aabe hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aabe maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aabe veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aabe, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aabe, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aabe, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aabe met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abbe
 4. Abe
 5. Aube
 6. Aaba
 7. Aabb
 8. Aabi
 9. Aabou
 10. Ab
 11. Aba
 12. Abaye
 13. Abb
 14. Abba
 15. Abbey
 16. Abbo
 17. Abby
 18. Abea
 19. Abee
 20. Abeo
 21. Abeu
 22. Abew
 23. Abey
 24. Abi
 25. Abo
 26. Abu
 27. Aby
 28. Abye
 29. Aebi
 30. Aeby
 31. Auba
 32. Aubi
 33. Aubo
 34. Auby
 35. Ave
 36. Avie
 37. Ayape
 38. Aype
 39. Ayube
 40. Ayaba