Achternaam AavaMeer weten over de achternaam Aava is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aava in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aava leven.

De Aava achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aava, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aava zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aava

Bekijk kaart van de achternaam Aava

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aava ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aava draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aava die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aava vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aava zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aava onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aava in de wereld

 1. Estland Estland (276)
 2. Zweden Zweden (40)
 3. Finland Finland (36)
 4. India India (34)
 5. Rusland Rusland (8)
 6. Brazilië Brazilië (2)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 9. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 10. Bangladesh Bangladesh (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Spanje Spanje (1)
 15. Frankrijk Frankrijk (1)
 16. Israël Israël (1)
 17. Turkije Turkije (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aava hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aava in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aava de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aava een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aava. Dit komt doordat de achternaam Aava vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aava stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aava.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aava hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aava maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Ava
 2. Aaba
 3. Aav
 4. Aab
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abba
 9. Abea
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Afia
 13. Afoa
 14. Apa
 15. Apia
 16. Auba
 17. Auvi
 18. Av
 19. Ave
 20. Avi
 21. Avia
 22. Avy
 23. Ayaba
 24. Aaaba
 25. Aabe
 26. Aabb
 27. Ahba
 28. Aaf
 29. Afya
 30. Apua
 31. Appa
 32. Ayfa
 33. Avu
 34. Aiba
 35. Aabi
 36. Aap
 37. Ayeva
 38. Aoba
 39. Apawa
 40. Aifa