Achternaam AbaderMeer weten over de achternaam Abader is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abader in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abader leven.

De Abader achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abader, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abader zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abader

Bekijk kaart van de achternaam Abader

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abader ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abader draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abader die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abader vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abader zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abader onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abader in de wereld

 1. Egypte Egypte (549)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (501)
 3. Ethiopië Ethiopië (49)
 4. Irak Irak (21)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 6. Canada Canada (16)
 7. België België (13)
 8. Australië Australië (10)
 9. Engeland Engeland (8)
 10. Nigeria Nigeria (7)
 11. Thailand Thailand (5)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Duitsland Duitsland (2)
 14. Zweden Zweden (2)
 15. Frankrijk Frankrijk (1)
 16. Wales Wales (1)
 17. Griekenland Griekenland (1)
 18. India India (1)
 19. Koeweit Koeweit (1)
 20. Marokko Marokko (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Zuid-Soedan Zuid-Soedan (1)
 24. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abader hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abader in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abader de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abader een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abader enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abader hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abader maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abader veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abader, zoals we kunnen zien.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abdur
 4. Abidar
 5. Abbadir
 6. Abdorf
 7. Apter
 8. Avatar
 9. Abidri
 10. Abietar
 11. Avetar
 12. Abderzak
 13. Avtar
 14. Abderson
 15. Abu tir
 16. Abdraev
 17. Abu taher
 18. Abdirov
 19. Abedrop
 20. Abderhim
 21. Abatorab
 22. Apetor
 23. Aboudrar
 24. Abdoral
 25. Apetrei
 26. Apetri
 27. Apthorp
 28. Aubeterre
 29. Aufderhar
 30. Abderahim
 31. Abderezak
 32. Abderazak
 33. Abthorpe
 34. Abdraeva
 35. Abu tair
 36. Abd rabo
 37. Abdraman
 38. Apoderada
 39. Apoderado
 40. Apitara