Achternaam AbdirovMeer weten over de achternaam Abdirov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdirov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdirov leven.

De Abdirov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdirov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdirov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdirov

Bekijk kaart van de achternaam Abdirov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdirov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdirov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdirov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdirov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdirov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdirov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdirov in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (2747)
 2. Oezbekistan Oezbekistan (1126)
 3. Rusland Rusland (68)
 4. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (4)
 5. Engeland Engeland (2)
 6. Georgië Georgië (2)
 7. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdirov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdirov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdirov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdirov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdirov enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdirov veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdirov, zoals we kunnen zien.

 1. Abadir
 2. Abdorf
 3. Abdur
 4. Abdraimov
 5. Abderson
 6. Abdraev
 7. Abedrop
 8. Abdoral
 9. Abidar
 10. Abdraimova
 11. Abderzak
 12. Abbadir
 13. Abduraimov
 14. Abdraeva
 15. Abd rabo
 16. Abderhim
 17. Abadier
 18. Abedravo
 19. Abidri
 20. Abader
 21. Abdirahman
 22. Abietar
 23. Apetrei
 24. Apetri
 25. Apter
 26. Abderahim
 27. Abderraouf
 28. Abderezak
 29. Abderazak
 30. Abthorpe
 31. Avtar
 32. Abdrazakov
 33. Abduraimova
 34. Abdurasulov
 35. Abu tir
 36. Abdyrazakov
 37. Abdrasulov
 38. Abdirashid
 39. Abdraman
 40. Abdramanov