Achternaam AbdramanovMeer weten over de achternaam Abdramanov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdramanov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdramanov leven.

De Abdramanov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdramanov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdramanov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdramanov

Bekijk kaart van de achternaam Abdramanov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdramanov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdramanov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdramanov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdramanov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdramanov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdramanov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdramanov in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (4571)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (533)
 3. Oezbekistan Oezbekistan (76)
 4. Rusland Rusland (28)
 5. Bulgarije Bulgarije (3)
 6. Oekraïne Oekraïne (3)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 8. Macedonië Macedonië (1)
 9. Thailand Thailand (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdramanov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdramanov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdramanov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdramanov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdramanov. Dit komt doordat de achternaam Abdramanov vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdramanov veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdramanov, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdramanov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdramanov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdramanov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdrahmanov
 2. Abdramanova
 3. Abdrakhmanov
 4. Abdramane
 5. Abdurahmanov
 6. Abdrazakov
 7. Abdraman
 8. Abduramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdurakhmanov
 11. Abdyrakhmanov
 12. Abdraimov
 13. Abdurahmanova
 14. Abdrazakova
 15. Abdyrazakov
 16. Abdrasulov
 17. Abdurahmonov
 18. Abderemane
 19. Abderraman
 20. Abdirahman
 21. Abdurahman
 22. Abdurakhmanova
 23. Abdyrakhmanova
 24. Abd-rahman
 25. Abdouraman
 26. Abdraimova
 27. Abderahmane
 28. Abderahman
 29. Abd rahman
 30. Abdrasulova
 31. Abduraimov
 32. Abdurasulov
 33. Abdouramane
 34. Abdyrazakova
 35. Abdraev
 36. Abdarahmane
 37. Avduramani
 38. Abdurramani
 39. Abduramanovski
 40. Abderrahman