Achternaam AbdouramaneMeer weten over de achternaam Abdouramane is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdouramane in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdouramane leven.

De Abdouramane achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdouramane, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdouramane zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdouramane

Bekijk kaart van de achternaam Abdouramane

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdouramane ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdouramane draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdouramane die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdouramane vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdouramane zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdouramane onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdouramane in de wereld

 1. Niger Niger (5374)
 2. Kameroen Kameroen (4458)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (2513)
 4. Tsjaad Tsjaad (867)
 5. Benin Benin (666)
 6. Ivoorkust Ivoorkust (91)
 7. Frankrijk Frankrijk (10)
 8. Engeland Engeland (9)
 9. Mauritius Mauritius (5)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 11. België België (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Centraal-Afrikaanse Republiek Centraal-Afrikaanse Republiek (1)
 14. China China (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Ghana Ghana (1)
 17. Mali Mali (1)
 18. Senegal Senegal (1)
 19. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdouramane hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdouramane in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdouramane de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdouramane een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdouramane. Dit komt doordat de achternaam Abdouramane vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdouramane stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdouramane.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdouramane veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdouramane, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdouramane, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdouramane, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdouramane met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdouraman
 2. Abdourahmane
 3. Abdourahman
 4. Abdramane
 5. Abdourahamane
 6. Abderemane
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdurahman
 10. Abderahmane
 11. Abdarahmane
 12. Abdarrahmane
 13. Abdraman
 14. Avduramani
 15. Abdurramani
 16. Abderrahman
 17. Abderrahmani
 18. Abdirahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abderahman
 22. Abd rahman
 23. Abdurahmanov
 24. Abdramanov
 25. Abduramanova
 26. Abderrahaman
 27. Abderrazak
 28. Abdurakhmanov
 29. Abderrahmen
 30. Abderrafie
 31. Abderrahime
 32. Abderrazaq
 33. Abderrahin
 34. Abderazak
 35. Abdurahmanova
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdrahmanov
 39. Abdramanova
 40. Avdurrahmani