Achternaam AbdurahmanovaMeer weten over de achternaam Abdurahmanova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdurahmanova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdurahmanova leven.

De Abdurahmanova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdurahmanova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdurahmanova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdurahmanova

Bekijk kaart van de achternaam Abdurahmanova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdurahmanova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdurahmanova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdurahmanova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdurahmanova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdurahmanova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdurahmanova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdurahmanova in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (4519)
 2. Oezbekistan Oezbekistan (533)
 3. Kazachstan Kazachstan (110)
 4. Rusland Rusland (100)
 5. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (33)
 6. Tadzjikistan Tadzjikistan (32)
 7. Bulgarije Bulgarije (30)
 8. Macedonië Macedonië (29)
 9. Letland Letland (9)
 10. Zweden Zweden (4)
 11. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 13. Turkije Turkije (3)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 15. Moldavië Moldavië (2)
 16. Indonesië Indonesië (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Estland Estland (1)
 20. Engeland Engeland (1)
 21. Georgië Georgië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdurahmanova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdurahmanova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdurahmanova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdurahmanova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdurahmanova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdurahmanova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdurahmanova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdurahmanova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdurahmanova, zoals we kunnen zien.

 1. Abdurakhmanova
 2. Abdurahmanov
 3. Abduramanova
 4. Abdrakhmanova
 5. Abdurakhmanov
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdrahmanov
 8. Abdramanova
 9. Abdurahmonov
 10. Abdrakhmanov
 11. Abdurahman
 12. Abdyrakhmanov
 13. Abduraimova
 14. Abdramanov
 15. Abdirahman
 16. Abdourahman
 17. Abdurrahman
 18. Abd-rahman
 19. Abdraimova
 20. Abdourahmane
 21. Abderahmane
 22. Abderahman
 23. Abd rahman
 24. Abduraimov
 25. Abdrazakova
 26. Abdurakhimova
 27. Abdurasulova
 28. Abdyrazakova
 29. Abdarahmane
 30. Abduramanovski
 31. Abderrahman
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdramane
 35. Abdourahamane
 36. Abdouraman
 37. Abdraimov
 38. Abdrasulova
 39. Abdrazakov
 40. Abdurakhimov