Achternaam AbdyrazakovaMeer weten over de achternaam Abdyrazakova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdyrazakova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdyrazakova leven.

De Abdyrazakova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdyrazakova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdyrazakova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdyrazakova

Bekijk kaart van de achternaam Abdyrazakova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdyrazakova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdyrazakova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdyrazakova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdyrazakova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdyrazakova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdyrazakova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdyrazakova in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1335)
 2. Rusland Rusland (25)
 3. Kazachstan Kazachstan (12)
 4. Oekraïne Oekraïne (2)
 5. IJsland IJsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdyrazakova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdyrazakova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdyrazakova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdyrazakova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdyrazakova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyrazakova. Dit komt doordat de achternaam Abdyrazakova vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdyrazakova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyrazakova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdyrazakova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyrazakova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdyrazakova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdyrazakova, zoals we kunnen zien.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abduramanova
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdraimova
 8. Abderazak
 9. Abdurahmanova
 10. Abdrasulova
 11. Abduraimova
 12. Abdurasulova
 13. Abdramanov
 14. Abderrazak
 15. Abdrakhmanova
 16. Abdurakhmanova
 17. Abdyrakhmanov
 18. Abdraimov
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abdurahmanov
 23. Abduraimov
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdrasulov
 28. Abdrahmanov
 29. Abderazek
 30. Abderrazzak
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdurakhmanov
 34. Abderraouf
 35. Abderrezak
 36. Abderrafia
 37. Abderrazek
 38. Abderrazaq
 39. Abdurakhimov
 40. Abdraev