Achternaam AbderzakMeer weten over de achternaam Abderzak is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abderzak in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abderzak leven.

De Abderzak achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abderzak, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abderzak zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abderzak

Bekijk kaart van de achternaam Abderzak

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abderzak ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abderzak draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abderzak die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abderzak vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abderzak zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abderzak onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abderzak in de wereld

 1. Algerije Algerije (279)
 2. Marokko Marokko (4)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. Ethiopië Ethiopië (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Pakistan Pakistan (1)
 7. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abderzak hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abderzak in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abderzak de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abderzak een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abderzak enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderzak. Dit komt doordat de achternaam Abderzak vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abderzak stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderzak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abderzak, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abderzak, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abderzak met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abderezak
 2. Abderazak
 3. Abderrazak
 4. Abderrezak
 5. Abderazzak
 6. Abderazek
 7. Abderrazzak
 8. Abderrafik
 9. Abderrazek
 10. Abderrazaq
 11. Abderson
 12. Abderrazik
 13. Abderhim
 14. Abdoral
 15. Abderrezzak
 16. Abderemane
 17. Abderrahim
 18. Abderraman
 19. Abdorf
 20. Abdur
 21. Abietar
 22. Aufderhar
 23. Abderahim
 24. Abderraouf
 25. Abderrafie
 26. Abderrazzaq
 27. Abderahman
 28. Abderrafia
 29. Abderrahin
 30. Abdrazakov
 31. Abdraev
 32. Abdyrazakov
 33. Abd rabo
 34. Abdraman
 35. Abdirov
 36. Abderrayab
 37. Abader
 38. Abadir
 39. Abderrahman
 40. Abdirahman