Achternaam AbderrafiaMeer weten over de achternaam Abderrafia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abderrafia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abderrafia leven.

De Abderrafia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abderrafia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abderrafia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abderrafia

Bekijk kaart van de achternaam Abderrafia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abderrafia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abderrafia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abderrafia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abderrafia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abderrafia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abderrafia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abderrafia in de wereld

 1. Marokko Marokko (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abderrafia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abderrafia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abderrafia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abderrafia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abderrafia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderrafia.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abderrafia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abderrafia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abderrafia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafik
 3. Abderrahim
 4. Abderrahin
 5. Abderrazik
 6. Abderrahman
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrazzaq
 14. Abderrahime
 15. Abderrazek
 16. Abderrazaq
 17. Abderrayab
 18. Abderrachid
 19. Abderrahaman
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abdurrahman
 23. Abderrahmen
 24. Abderahman
 25. Abderrezak
 26. Abderazzak
 27. Abderzak
 28. Abderazak
 29. Abdraeva
 30. Abderhim
 31. Abderazek
 32. Abderrezzak
 33. Abderemane
 34. Abdirahman
 35. Abdorf
 36. Abdourahman
 37. Abdurahman
 38. Abedrabbo
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman