Achternaam AbdourahmanMeer weten over de achternaam Abdourahman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdourahman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdourahman leven.

De Abdourahman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdourahman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdourahman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdourahman

Bekijk kaart van de achternaam Abdourahman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdourahman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdourahman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdourahman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdourahman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdourahman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdourahman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdourahman in de wereld

 1. Djibouti Djibouti (3545)
 2. Kameroen Kameroen (1959)
 3. Niger Niger (856)
 4. Tsjaad Tsjaad (385)
 5. Marokko Marokko (136)
 6. Canada Canada (12)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 9. Frankrijk Frankrijk (7)
 10. België België (4)
 11. Algerije Algerije (4)
 12. Ethiopië Ethiopië (4)
 13. Nederland Nederland (3)
 14. Benin Benin (1)
 15. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. India India (1)
 18. Mauritanië Mauritanië (1)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 20. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdourahman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdourahman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdourahman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdourahman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdourahman. Dit komt doordat de achternaam Abdourahman vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdourahman stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdourahman.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdourahman, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdourahman, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdourahman met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdurahman
 2. Abdouraman
 3. Abdourahmane
 4. Abderrahman
 5. Abdirahman
 6. Abdurrahman
 7. Abd-rahman
 8. Abdourahamane
 9. Abderahman
 10. Abd rahman
 11. Abdouramane
 12. Abderrahaman
 13. Abderrahmane
 14. Abderrahmani
 15. Abderraman
 16. Abderrahmen
 17. Abderahmane
 18. Abdurahmanov
 19. Abdarahmane
 20. Abdarrahmane
 21. Abdraman
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abderrahin
 25. Abdurahmanova
 26. Abduraimov
 27. Abdrahmanov
 28. Abdur-rahkman
 29. Avdurrahmani
 30. Avduramani
 31. Abdurramani
 32. Abdurahmonov
 33. Abderemane
 34. Abderrahim
 35. Abderrazak
 36. Abderrazzak
 37. Abdrakhmanov
 38. Abdurakhmanova
 39. Abdurrahim
 40. Abdyrakhmanov