Achternaam AbduraimovMeer weten over de achternaam Abduraimov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduraimov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduraimov leven.

De Abduraimov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduraimov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduraimov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduraimov

Bekijk kaart van de achternaam Abduraimov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduraimov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduraimov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduraimov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduraimov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduraimov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduraimov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduraimov in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (11591)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2061)
 3. Kazachstan Kazachstan (1259)
 4. Rusland Rusland (1027)
 5. Macedonië Macedonië (30)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (21)
 7. Tadzjikistan Tadzjikistan (19)
 8. Zweden Zweden (4)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 10. Oekraïne Oekraïne (4)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Engeland Engeland (2)
 14. Zuid-Korea Zuid-Korea (2)
 15. Canada Canada (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Georgië Georgië (1)
 19. Maleisië Maleisië (1)
 20. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduraimov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduraimov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduraimov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduraimov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abduraimov enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abduraimov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduraimov.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abduraimov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduraimov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abduraimov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abduraimov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abduraimov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abdraimova
 4. Abdurakhimov
 5. Abdurahman
 6. Abdurahmanov
 7. Abdurakhimova
 8. Abdurasulov
 9. Abdurahmonov
 10. Abdirahman
 11. Abdourahman
 12. Abdurakhmanov
 13. Abdurrahim
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abdouraman
 17. Abderahim
 18. Abderahman
 19. Abd rahman
 20. Abdurahmanova
 21. Abdrazakov
 22. Abdurasulova
 23. Abdraev
 24. Abdyrazakov
 25. Abdrasulov
 26. Abd rabo
 27. Abdraman
 28. Abdramanov
 29. Abdrahmanov
 30. Abdirov
 31. Abderhim
 32. Abduramanova
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanova
 40. Abedrabbo