Achternaam AbdurasulovMeer weten over de achternaam Abdurasulov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdurasulov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdurasulov leven.

De Abdurasulov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdurasulov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdurasulov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdurasulov

Bekijk kaart van de achternaam Abdurasulov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdurasulov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdurasulov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdurasulov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdurasulov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdurasulov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdurasulov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdurasulov in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (13257)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1602)
 3. Kazachstan Kazachstan (870)
 4. Tadzjikistan Tadzjikistan (405)
 5. Rusland Rusland (357)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Oekraïne Oekraïne (8)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 9. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 10. Armenië Armenië (1)
 11. Maleisië Maleisië (1)
 12. Zweden Zweden (1)
 13. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdurasulov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdurasulov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdurasulov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdurasulov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdurasulov enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdurasulov. Dit komt doordat de achternaam Abdurasulov vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdurasulov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdurasulov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdurasulova
 2. Abdrasulov
 3. Abdrasulova
 4. Abduraimov
 5. Abdraimov
 6. Abdurahmanov
 7. Abdrazakov
 8. Abduraimova
 9. Abdurakhimov
 10. Abdyrazakov
 11. Abdramanov
 12. Abduramanova
 13. Abdurahmonov
 14. Abdurahman
 15. Abdurakhmanov
 16. Abdraimova
 17. Abdurahmanova
 18. Abdrazakova
 19. Abdurakhimova
 20. Abderson
 21. Abdyrazakova
 22. Abdraev
 23. Abdirashid
 24. Abd rabo
 25. Abdrahmanov
 26. Abdramanova
 27. Abdirov
 28. Abdoral
 29. Abdirahman
 30. Abdourahman
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdur
 34. Abdurakhmanova
 35. Abdurrahim
 36. Abdurrahman
 37. Abedrabbo
 38. Abdyrakhmanov
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman