Achternaam AbdirashidMeer weten over de achternaam Abdirashid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdirashid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdirashid leven.

De Abdirashid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdirashid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdirashid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdirashid

Bekijk kaart van de achternaam Abdirashid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdirashid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdirashid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdirashid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdirashid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdirashid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdirashid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdirashid in de wereld

 1. Somalië Somalië (7548)
 2. Kenia Kenia (4197)
 3. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (29)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 5. Ethiopië Ethiopië (9)
 6. Engeland Engeland (6)
 7. Zweden Zweden (6)
 8. Djibouti Djibouti (4)
 9. Kazachstan Kazachstan (4)
 10. België België (3)
 11. Brazilië Brazilië (2)
 12. Canada Canada (2)
 13. IJsland IJsland (2)
 14. Turkije Turkije (2)
 15. Oeganda Oeganda (2)
 16. Zwitserland Zwitserland (1)
 17. Duitsland Duitsland (1)
 18. Denemarken Denemarken (1)
 19. Griekenland Griekenland (1)
 20. India India (1)
 21. Italië Italië (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Noorwegen Noorwegen (1)
 24. Tanzania Tanzania (1)
 25. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdirashid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdirashid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdirashid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdirashid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdirashid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdirashid. Dit komt doordat de achternaam Abdirashid vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdirashid hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdirashid maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdirashid, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdirashid, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdirashid met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abderahim
 2. Abderrachid
 3. Abderrahim
 4. Abdirahman
 5. Abdurrahim
 6. Abderrahin
 7. Abderhim
 8. Abdramane
 9. Abdurahman
 10. Abd-rahman
 11. Abdraimov
 12. Abderrafie
 13. Abderrafik
 14. Abderahman
 15. Abderrahime
 16. Abderazzak
 17. Abd rahman
 18. Abderrafia
 19. Abderazak
 20. Abduraimov
 21. Abdurakhimov
 22. Abdurasulov
 23. Abderson
 24. Abdraeva
 25. Abdraev
 26. Abdrasulov
 27. Abd rabo
 28. Abdraman
 29. Abdirov
 30. Abderrazik
 31. Abitrabi
 32. Abderazek
 33. Abdoral
 34. Abadir
 35. Abderemane
 36. Abderrahman
 37. Abderraman
 38. Abderrazak
 39. Abderrazzak
 40. Abdorf