Achternaam AbdorfMeer weten over de achternaam Abdorf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdorf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdorf leven.

De Abdorf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdorf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdorf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdorf

Bekijk kaart van de achternaam Abdorf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdorf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdorf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdorf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdorf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdorf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdorf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdorf in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (30)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdorf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdorf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdorf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdorf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdorf enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdorf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdorf.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdorf veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdorf, zoals we kunnen zien.

 1. Abdur
 2. Abdoral
 3. Abadir
 4. Abidar
 5. Abdirov
 6. Abidri
 7. Abader
 8. Apetri
 9. Apter
 10. Apthorp
 11. Abderzak
 12. Abthorpe
 13. Abbadir
 14. Avtar
 15. Abderson
 16. Abdraev
 17. Abd rabo
 18. Abedrop
 19. Abderhim
 20. Abatorab
 21. Abadier
 22. Apetor
 23. Abietar
 24. Apetrei
 25. Avetar
 26. Abdouraman
 27. Abderahim
 28. Abderraouf
 29. Abderrafie
 30. Abderrafik
 31. Avatar
 32. Abderezak
 33. Abderrafia
 34. Abderazak
 35. Abdraeva
 36. Abu tir
 37. Abdraman
 38. Abitrabi
 39. Apitara
 40. Abderazek