Achternaam AbadierMeer weten over de achternaam Abadier is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadier in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadier leven.

De Abadier achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadier, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadier zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadier

Bekijk kaart van de achternaam Abadier

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadier ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadier draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadier die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadier vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadier zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadier onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadier in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (679)
 2. Egypte Egypte (183)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (36)
 4. Australië Australië (10)
 5. Rusland Rusland (4)
 6. Soedan Soedan (4)
 7. Canada Canada (3)
 8. Brazilië Brazilië (2)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Gabon Gabon (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadier hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadier in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadier de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadier een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadier. Dit komt doordat de achternaam Abadier vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadier hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadier maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadier, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadier, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadier met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abadir
 2. Abader
 3. Abbadir
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Abietar
 8. Apter
 9. Avatar
 10. Abu tir
 11. Abdraev
 12. Abdirov
 13. Abedrop
 14. Abidri
 15. Aboudrar
 16. Apetrei
 17. Avetar
 18. Abderzak
 19. Avtar
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abu tair
 23. Abu taher
 24. Abderhim
 25. Abatorab
 26. Avidueira
 27. Abedravo
 28. Apetor
 29. Abdoral
 30. Abdramane
 31. Abedrabbo
 32. Apetri
 33. Apthorp
 34. Aubeterre
 35. Aufderhar
 36. Abdraimov
 37. Abderahim
 38. Abderrafie
 39. Abderezak
 40. Abderazak