Achternaam AbdramanMeer weten over de achternaam Abdraman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdraman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdraman leven.

De Abdraman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdraman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdraman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdraman

Bekijk kaart van de achternaam Abdraman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdraman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdraman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdraman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdraman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdraman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdraman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdraman in de wereld

 1. Tsjaad Tsjaad (30426)
 2. Kazachstan Kazachstan (1458)
 3. Kameroen Kameroen (1105)
 4. Nigeria Nigeria (112)
 5. Niger Niger (29)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (11)
 7. Rusland Rusland (7)
 8. Benin Benin (4)
 9. Somalië Somalië (4)
 10. Bulgarije Bulgarije (2)
 11. Canada Canada (2)
 12. Indonesië Indonesië (2)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 16. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 17. Algerije Algerije (1)
 18. Egypte Egypte (1)
 19. Frankrijk Frankrijk (1)
 20. Kenia Kenia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdraman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdraman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdraman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdraman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdraman enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdraman. Dit komt doordat de achternaam Abdraman vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdraman hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdraman maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdraman veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdraman, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdraman, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdraman, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdraman met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdramane
 2. Abderraman
 3. Abdirahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahman
 8. Abd rahman
 9. Abdramanov
 10. Abderemane
 11. Abderrahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurrahman
 14. Abdraimov
 15. Abderahmane
 16. Abderazak
 17. Abdraeva
 18. Abdouramane
 19. Abdraev
 20. Abdarahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdramanova
 23. Avduramani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abderrazak
 29. Abdrakhmanov
 30. Abedrabbo
 31. Abdraimova
 32. Abdourahmane
 33. Abderahim
 34. Abderrahmen
 35. Abderezak
 36. Abderazzak
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abdurahmanov