Achternaam AbdramanovaMeer weten over de achternaam Abdramanova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdramanova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdramanova leven.

De Abdramanova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdramanova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdramanova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdramanova

Bekijk kaart van de achternaam Abdramanova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdramanova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdramanova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdramanova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdramanova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdramanova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdramanova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdramanova in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (3391)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (599)
 3. Oezbekistan Oezbekistan (76)
 4. Rusland Rusland (72)
 5. Oekraïne Oekraïne (3)
 6. Bulgarije Bulgarije (1)
 7. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdramanova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdramanova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdramanova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdramanova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdramanova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdramanova. Dit komt doordat de achternaam Abdramanova vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdramanova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdramanova, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdramanova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdramanova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdramanova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdramanov
 2. Abduramanova
 3. Abdrakhmanova
 4. Abdurahmanova
 5. Abdrazakova
 6. Abdrahmanov
 7. Abdrakhmanov
 8. Abdramane
 9. Abdurakhmanova
 10. Abdyrakhmanova
 11. Abdraimova
 12. Abdurahmanov
 13. Abdrasulova
 14. Abdrazakov
 15. Abdyrazakova
 16. Abdraman
 17. Abdurakhmanov
 18. Abdyrakhmanov
 19. Abdraimov
 20. Abduraimova
 21. Abdurasulova
 22. Abdraeva
 23. Abdyrazakov
 24. Abdrasulov
 25. Abduramanovski
 26. Abdurahmonov
 27. Abderemane
 28. Abderraman
 29. Abdirahman
 30. Abdurahman
 31. Abd-rahman
 32. Abdouraman
 33. Abderahmane
 34. Abderahman
 35. Abd rahman
 36. Abduraimov
 37. Abdurakhimova
 38. Abdurasulov
 39. Abdouramane
 40. Abdraev