Achternaam AbduraimovaMeer weten over de achternaam Abduraimova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduraimova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduraimova leven.

De Abduraimova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduraimova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduraimova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduraimova

Bekijk kaart van de achternaam Abduraimova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduraimova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduraimova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduraimova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduraimova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduraimova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduraimova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduraimova in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (11591)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2221)
 3. Kazachstan Kazachstan (1106)
 4. Rusland Rusland (453)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 7. Zweden Zweden (2)
 8. Oekraïne Oekraïne (2)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. IJsland IJsland (1)
 12. Letland Letland (1)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduraimova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduraimova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduraimova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduraimova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abduraimova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abduraimova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduraimova.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abduraimova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abduraimova, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abduraimova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abduraimova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abduraimova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abdraimov
 4. Abdurakhimova
 5. Abdurahmanova
 6. Abdurakhimov
 7. Abdurasulova
 8. Abduramanova
 9. Abdurahman
 10. Abdurakhmanova
 11. Abdurahmanov
 12. Abdrasulova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurasulov
 15. Abdraeva
 16. Abdyrazakova
 17. Abdramanova
 18. Abdurahmonov
 19. Abdirahman
 20. Abdourahman
 21. Abdrakhmanova
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdurrahim
 25. Abdurrahman
 26. Abdyrakhmanova
 27. Abd-rahman
 28. Abdouraman
 29. Abdourahmane
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdrazakov
 35. Abdouramane
 36. Abdraev
 37. Abdyrazakov
 38. Abdrasulov
 39. Abdarahmane
 40. Abd rabo