Achternaam AbduramanovaMeer weten over de achternaam Abduramanova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduramanova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduramanova leven.

De Abduramanova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduramanova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduramanova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduramanova

Bekijk kaart van de achternaam Abduramanova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduramanova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduramanova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduramanova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduramanova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduramanova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduramanova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduramanova in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (2188)
 2. Rusland Rusland (735)
 3. Oekraïne Oekraïne (47)
 4. Macedonië Macedonië (43)
 5. Kazachstan Kazachstan (25)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (21)
 7. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (7)
 8. Bulgarije Bulgarije (5)
 9. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 10. Servië Servië (1)
 11. Turkije Turkije (1)
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduramanova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduramanova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduramanova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduramanova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abduramanova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduramanova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abduramanova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduramanova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abduramanova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abduramanova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abduramanova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdurahmanova
 2. Abdramanova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdurahmanov
 5. Abdramanov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abduraimova
 10. Abdrazakova
 11. Abdurasulova
 12. Abdyrazakova
 13. Abdrahmanov
 14. Abduramanovski
 15. Abdurahmonov
 16. Abdrakhmanov
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abdyrakhmanov
 20. Abdouraman
 21. Abdraimova
 22. Abdrasulova
 23. Abduraimov
 24. Abdrazakov
 25. Abdurakhimova
 26. Abdurasulov
 27. Abdouramane
 28. Abdyrazakov
 29. Abdraman
 30. Avduramani
 31. Abdurramani
 32. Abderemane
 33. Abderraman
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdurrahman
 37. Abd-rahman
 38. Abdraimov
 39. Abdourahmane
 40. Abderahmane