Achternaam AbdrakhmanovaMeer weten over de achternaam Abdrakhmanova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdrakhmanova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdrakhmanova leven.

De Abdrakhmanova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdrakhmanova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdrakhmanova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdrakhmanova

Bekijk kaart van de achternaam Abdrakhmanova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdrakhmanova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdrakhmanova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdrakhmanova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdrakhmanova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdrakhmanova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdrakhmanova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdrakhmanova in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (16223)
 2. Rusland Rusland (9237)
 3. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (5958)
 4. Oezbekistan Oezbekistan (1714)
 5. Oekraïne Oekraïne (107)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (29)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 9. Thailand Thailand (4)
 10. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 11. Canada Canada (3)
 12. Engeland Engeland (3)
 13. Zweden Zweden (3)
 14. Turkije Turkije (2)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 16. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (2)
 17. Zwitserland Zwitserland (2)
 18. Maleisië Maleisië (2)
 19. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 20. België België (1)
 21. Brazilië Brazilië (1)
 22. Duitsland Duitsland (1)
 23. Frankrijk Frankrijk (1)
 24. Georgië Georgië (1)
 25. Griekenland Griekenland (1)
 26. Ierland Ierland (1)
 27. Italië Italië (1)
 28. Moldavië Moldavië (1)
 29. Transnistrië Transnistrië (1)
 30. Nederland Nederland (1)
 31. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdrakhmanova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdrakhmanova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdrakhmanova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdrakhmanova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdrakhmanova. Dit komt doordat de achternaam Abdrakhmanova vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdrakhmanova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdrakhmanova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdrakhmanova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdrakhmanova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdrakhmanova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdrakhmanova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdrakhmanova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdrakhmanov
 2. Abdurakhmanova
 3. Abdyrakhmanova
 4. Abdurakhmanov
 5. Abdyrakhmanov
 6. Abdurahmanova
 7. Abdrahmanov
 8. Abdramanova
 9. Abdurahmanov
 10. Abdramanov
 11. Abduramanova
 12. Abdraimova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurakhimova
 15. Abdurahmonov
 16. Abdirahman
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abd-rahman
 20. Abdraimov
 21. Abderahmane
 22. Abderahman
 23. Abd rahman
 24. Abdrasulova
 25. Abdrazakov
 26. Abduraimova
 27. Abdurakhimov
 28. Abdyrazakova
 29. Abdarahmane
 30. Abdraman
 31. Abderrahman
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdourahman
 35. Abdurrahman
 36. Abdourahmane
 37. Abduraimov
 38. Abdurasulova
 39. Abdraeva
 40. Abdyrazakov