Achternaam AbdramaneMeer weten over de achternaam Abdramane is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdramane in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdramane leven.

De Abdramane achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdramane, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdramane zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdramane

Bekijk kaart van de achternaam Abdramane

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdramane ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdramane draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdramane die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdramane vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdramane zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdramane onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdramane in de wereld

 1. Tsjaad Tsjaad (25611)
 2. Kameroen Kameroen (1233)
 3. Mali Mali (645)
 4. Niger Niger (583)
 5. Ivoorkust Ivoorkust (347)
 6. Benin Benin (317)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (119)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 9. Centraal-Afrikaanse Republiek Centraal-Afrikaanse Republiek (1)
 10. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Guinee Guinee (1)
 14. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdramane hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdramane in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdramane de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdramane een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdramane enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdramane stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdramane.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdramane, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdramane, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdramane met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdraman
 2. Abderemane
 3. Abderahmane
 4. Abdouramane
 5. Abdarahmane
 6. Abdramanov
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdurahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdouraman
 13. Abdourahmane
 14. Abderahman
 15. Abd rahman
 16. Abdarrahmane
 17. Abdrahmanov
 18. Abdramanova
 19. Avduramani
 20. Abdurramani
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmani
 23. Abdourahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurrahman
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abdraimova
 29. Abderazak
 30. Abdurahmanov
 31. Abdrazakov
 32. Abdraeva
 33. Abdraev
 34. Abduramanova
 35. Abderrahaman
 36. Abderrazak
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abedrabbo
 40. Abdyrakhmanov