Achternaam AbdraevaMeer weten over de achternaam Abdraeva is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdraeva in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdraeva leven.

De Abdraeva achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdraeva, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdraeva zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdraeva

Bekijk kaart van de achternaam Abdraeva

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdraeva ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdraeva draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdraeva die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdraeva vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdraeva zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdraeva onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdraeva in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1476)
 2. Kazachstan Kazachstan (110)
 3. Rusland Rusland (12)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdraeva hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdraeva in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdraeva de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdraeva een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdraeva enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdraeva stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdraeva.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdraeva veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdraeva, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdraeva, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdraeva, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdraeva met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdraev
 2. Abdraimova
 3. Abdraman
 4. Abedravo
 5. Abdirahman
 6. Abdramane
 7. Abdurahman
 8. Abedrabbo
 9. Abd-rahman
 10. Abdraimov
 11. Abderahim
 12. Abderahman
 13. Abderezak
 14. Abderrezak
 15. Abderazzak
 16. Abd rahman
 17. Abderrafia
 18. Abderazak
 19. Abdrasulova
 20. Abduraimova
 21. Abdrazakova
 22. Abd rabo
 23. Abdramanova
 24. Abdirov
 25. Abderazek
 26. Abdoral
 27. Abadir
 28. Abderemane
 29. Abderrahim
 30. Abderrahman
 31. Abderraman
 32. Abderrazak
 33. Abderrazzak
 34. Abdorf
 35. Abdourahman
 36. Abdur
 37. Abdurrahim
 38. Abdurrahman
 39. Abidar
 40. Abietar